Palvelut

Tarjoamme rakennusalan palveluita ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Yrityksemme sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Joensuussa, mutta toiminta-alueenamme on koko Suomi. Tulemme mielellämme paikan päälle arvioimaan kohteen ja kartoittamaan juuri kyseiseen hankkeeseen sopivan toteutuksen asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Teemme urakkatarjouksen tai voimme sopia tuntiveloituksella toteutettavista töistä. 

Laatoitus

Uudisrakennusten ja saneerauskohteiden laatoitukset, korjauslaatoitukset sekä laattojen vaihdot pohjatöineen ja vedeneristyksineen. Huolellisesti ja ammattitaidolla tehdyt laatoitus- ja märkätilatyöt takaavat laadukkaan ja aikaa kestävän lopputuloksen.

Saneeraus

Isot ja pienet remonttikohteet lattiasta kattoon. Olipa kyseessä isompi huoneistoremontti tai vaikkapa kylpyhuoneen märkätilasaneeraus, kartoitamme, suunnittelemme ja toteutamme hankkeen kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa

Uudisrakentaminen

Kaikki mitä tarvitset uudisrakentamiseen. Toteutamme uudisrakentamisen eri työvaiheet tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Huolehdimme hankkeen sujuvasta toteutuksesta ja laadukkaasta lopputuloksesta.

Muut rakennusalan palvelut

Meiltä myös mm. Kattoremontit, tasoitetyöt, kalusteasennukset, sekä muut kirvesmies- ja rakennuspalvelut. Kysy lisää!

Mikäli tarvitsemaasi palvelua ei ole mainittu yllä, ota yhteyttä ja kerro hankkeestasi. Voit myös jättää yhteydenottolomakkeella lisätietoja ja tarjouspyynnön. Selvitämme voimmeko auttaa ja olemme mahdollisimman pian yhteydessä sinuun.

Muistathan hyödyntää myös kotitalousvähennyksen tekemämme työn osuudesta. 
Lue lisää verottajan sivuilta

Piirtoa

Piirtoa Oy tarjoaa rakennus- ja saneerauspalvelut laadukkaasti ja kattavasti, aina perustuksista asunnon viimeiseen silaukseen.
YHTEYS